Semua Testimonial
ALHAMDULLIAH.TERIMA KASIH DUNIA HERBS.

Thursday 29 November, 2012Salam..sebelum ini saya mencuba berbagai-bagai product.Saya mencari product yang boleh menguruskan badan dan membuang air besar, kerana sya mengalami sembelit yg agk teruk.Saya hanya makan ubat Farmasi.Apabila kakak saya sarankan product Dunia herbs saya terus mencuba pek kombinasi extra hot.Saya berhenti seketika ubt farmasi,,dengan izin Allah saya boleh membuang air besar dengan tidak dipaksa.sebalum ini jikalau saya tidak makan ubat farmasi 2 atau 3 hari..lama itu jugalah saya tidak membuang air besar.Kalau membuang mesti keluar darah dan sakit yang teramat sgat.Sekarang tidak lagi.Saya ikhlas nak berkongsi.Saya sangat berterima kasih kepada Dunia herbs.AMIN...
Testimonial Oleh: Zuwairiyah Hanafi — PULAU PINANG, Pulau Pinang, MalaysiaLosyen Mustajab Superhot

Wednesday 16 May, 2012saya menggunakan di bahagian bermasalah, setelah menggunakan selama 4 hari, saya merasakan di bahagian yang bermasalah kelihatan pejal. terima kasih dunia herbs..saya ingin melihat perubahan diri saya dlm masa sebulan lagi..
Testimonial Oleh: Bibiana — PUTRAJAYA, Putrajaya, Malaysia — tiadaSuper Hot Dengan Capsicum

Thursday 16 June, 2011saya hampir kecewa dengan masalah gaut yang dihadapi, alhamdulilah dengan menyapukan Losyen Pati Halia Super Hot With Capsicum di bahagian yang sakit, masalah tersebut beransur hilang...Terima kasih Dunia Herbs.
Testimonial Oleh: rosnan nathiman — Port Dickson, Negeri Sembilan, Malaysia — AgenLEMAK DI PERUT HILANG

Saturday 30 April, 2011SAYA BARU MENGAMBIL RANGKAIAN PRODUK MUSTAJAB IAITU LOSYEN MUSTAJAB EXTRA HOT TEH BOTANIKAL & KAPSUL NIGHTTREM TAK SAMPAI SEBULAN SAYA TELAH TURUN 2KG! MENAKJUBKAN DAN LEMAK DIJANTUNG SAYA JUGA KURANG TERIMA KASIH PRODUK MUSTAJAB.
Testimonial Oleh: linda linda — PUCHONG SELANGOR, Selangor, Malaysia — nilBenar-benar berkesan

Thursday 21 April, 2011Saya telah menggunakan losen halia mustajab dan kapsul halia lebih kurang sebulan. Ternyata ianya amat berkesan berbanding produk lain yang saya gunakan sebelum ini. Selepas sebulan masalah perut buncit saya dpt diselesaikan dan saya sudah dapat memakai kembali baju kebaya yang telah lama saya idamkan. Terima kasih banyak kepada pengusaha Losen Mustajab dan Kapsul Halia kerana produk ini betul-betul berkesan.
Testimonial Oleh: AZIBAH HUSLY — SRI AMAN, Sarawak, Malaysia — ISZIE DE BOUTIQUElosyen mustajab pati halia

Wednesday 23 February, 2011produk yg pling bagus!! no.1 di dunia....memang mustajab
Testimonial Oleh: Noorazwin Rossedy — kota kinabalu, Sabah, Malaysia
Kembali
Tambah Testimonial Saya


 Kaedah Pembayaran:


Hak cipta © 2015 Dunia Herbs Online Shop.
Dibina dengan Zen Cart.
Rekabentuk oleh Karya IT.
Kenyataan Privasi | Syarat Penggunaan

Selamat Datang ke Dunia Herbs®!

 Log Masuk Pelanggan:


Lupa Kata Laluan
Daftar Sebagai Ahli

Kart Shopping

Bilangan Item: 0 item.